sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

Desucon 2011 eli Dukku and also Dikku

11 kommenttia:

 1. Onnea sulle ja Majolle WCS-karsintoihin! :) Videon äänet olivat hiukan puuroutuneet, mutta onnistuin kuitenkin saamaan sellaisen kuvan, että olette kisaamaan lähdössä. Also, kuten jo pinkeissä hepeneissäni tulin sulle sönkkäämään; loistava juonto jälleen kaikin puolin, kiitos siitä! Odotin tänä vuonna innolla Euro Cosplayn karsintoja ja Cosplay-näytöstä - ja viihdyin koko rahan edestä. :)

  VastaaPoista
 2. Tuun tästä lähtien aina tänne katsomaan Irtsaa kun tarvitsen piristystä. :D

  VastaaPoista
 3. Tätä lienee tullut jo joka tuutista, mutta sanonpa minäkin: kiitokset lauantain juonnosta! Sua jaksaa kuunnella vuodesta toiseen. Ja ne korot <3! x3 Epäonnekseni olin laiska kuvaaja lauantaina enkä tästä syystä saanut Zusesta kuvaa, mutta sisäinen fanityttöni hykertelee kun muistikortilta löytyy kuva Utenasta.

  Tää päivitys antoi hyvät naurut eilen illalla. Tsempit WCS-karsintoihin sulle ja Maijulle (sikäli mikäli Dashin kommentti pitää paikkansa)!

  VastaaPoista
 4. Isot plussat, olit ihan oikeesti hauska juontaja, eihän meidän tarttenukkaan yllyttää niitä nauramaan sulle! Jee!

  Ja sust tulee paras Naruto niinku ikinä.

  VastaaPoista
 5. Kiitokset lauantain cossi kisan juonnosta, oli hauska ja upea. Valokeppisi + pukusi olivat upeita :3

  Olenko ainoa jonka mielestä tämän vuoden Desucon oli tylsä ja cosplay näytöksen taso oli laskenut aivan kamalasti? Tosin Eurocosplayn taso oli noussut.

  VastaaPoista
 6. Irtsa on kyl ihku, mut niin on mun aurinkovarjonikin. 8D

  - Mirtsa

  VastaaPoista
 7. Jee, kiitos kaikille kehuista!

  Ja kyllä, WCS:iin ollaan menossa. Siitä on ollut aikaisemminkin puhetta mm. tässä merkinnässä. Onnentoivotukset tulevat joka tapauksessa tarpeeseen. Tai siis. :D

  Ja Mirba ja Maisku; Irpeli on ykkönen.

  VastaaPoista
 8. Byy, kävin äsken katselemassa tämän vuoden Eurocosplay-videot tuubista ja nyt harmittaa ihan simona, että jäi näkemättä jo noiden sun juontojenkin takia. Vielä yhdet kehut ja kiitokset siis täältä sen johdosta. Oot ihkuin Zuse ja ihkuin juontaja ikuna kukuna. ♥

  Ja tästä videosta tulee vaan ihan törkyhyvä mieli. :'3

  VastaaPoista
 9. Miksi Italialaista Hamtaroa? <__< Mut muuten kiva video.^^

  VastaaPoista
 10. Wepi, jee ja kiitos~!

  Nyymi, koska se oli kamalin animurenkutus, joka koneeltani löytyi, ja con-videoissa pitää näkemäni mukaan aina soida taustalla jokin nasaalivoittoinen animubiisi. :D

  VastaaPoista
 11. Hajosin Elffin ilmeille :'D Ja arvaa hajosinko sille "autuaalle miehekkäälle huivitanssille" ääneen kun katsoin oman pätkän youtubesta. Lavalla meni vähän kaikki suoraan pään läpi.

  Mutta aijai, kiitoksia *3* Ja itte oot ihku sen ledikeppis kanssa.

  VastaaPoista